De Lekkernij
Grote Kerkstraat 3
7902 CD Hoogeveen

0528-268555
info@delekkernij.nl

AANBIEDING

Culinaire Verwen Avonden!
Op deze avonden bieden wij u een aantal lekkere gangen in het thema. Verrassend,…

Lees verder 

NIEUWS



Kastanjechampignons met ansjoviscrème

Ingrediënten
20 kastagnechampignons - 2 el olijfolie - 1 el citroensap - zout - peper - 8 ansjovisfilets - 100 gr verse roomkaas - 2 el slagroom - 1 el rode pesto - 2 el peterselie

Bereiding
Champingons schoonmaken en steeltjes verwijderen. Olie verhiteen en champignons snel rondom bakken. Bedruppelen met citroensap. Bestrooien met zout en peper. 2 min zachtjes smoren. Ansjovis fijnhakken en pureren. Roomkaas slagroom en pesto er door roeren. Warme champignons vullen met creme. Garneren met peterselie.
 

Overzicht recepten:

A

Almejas en salsa de almendra

Amandelgehakt in een flensje overgoten met een kaassaus

Atún con naranja

B

Barca de endivia

Boletes rellenos

Bolitas de chorizo

Boquerones con salsa de jerez

Briesoep met zalm

Brownie

Burgers en Sliders

C

Calabacín a la crema

Canapés met gerookte kip

Champiñones salteados

Champinones con Chorizo

Clotted cream

E

Empanadas de chorizo y aceitunas

F

Frambozen met vanilleroom en cointreau en champagne

Franse bladerdeegnestjes met spinazie en plakjes ei

G

Gebakken kipfilet met ham in een romige mosterdsaus

Gemakkelijke mascarponecreme met bitterkoekjes

Gevulde cherry tomaat met serranoham en pompoenpit

Gevulde eieren met pesto

H

Hamburger gezond

Hertenbiefstuk met bosbessensaus

K

Kabeljauw met groentepuree

Kastanjechampignons met ansjoviscrème

Kip mousselines

M

Melón al Jerez Dulce

Melocotones con vino

Mosterdsoep

P

Pincho de huevo duro

Pollo al sabor de naranja

Pollo en cerveza

R

Rauwe zalm gegratineerd met een champagnesaus

Reebiefstuk in bladerdeeg

Rucolasoep

S

Salade maraichere

Spaanse spiesjes

T

Tapas con Carne, Chorizo e aceitunas

Tostada con mayonesa de caballa

Tostadas Rosifran

V

Visgratin in witte wijn

W

Wraps gevuld met gehakt

Wraps met gerookte zalm en komkommer