De Lekkernij
Grote Kerkstraat 3
7902 CD Hoogeveen

0528-268555
info@delekkernij.nl

AANBIEDING

Culinaire Verwen Avonden!
Op deze avonden bieden wij u een aantal lekkere gangen in het thema. Verrassend,…

Lees verder 

NIEUWS



Wraps gevuld met gehakt

Ingrediënten
• 1 ui
• 1 rode paprika
• 3 eetlepels olie
• 400 gram mager rundergehakt
• 1 pakje tomatensugo á 250 ml
• peper
• 1 theelepel basilicum
• 1 theelepel gemberpoeder
• 1 snufje kruidnagelpoeder
• olie
• 1 pak soft Tortilla’s (medium 8 stuks)
• 100 gram geraspte 30+ kaas
• eventueel een toefje peterselie

Bereidingswijze
• maak de uien schoon en snijd deze in dunne ringen
• maak de paprika schoon en snijd in reepjes
• verhit de olie in een hapjespan en bak de ui 3 minuten
• voeg de paprika en het gehakt toe en bak onder voortdurend omscheppen het gehakt gaar
• maak op smaak met 200 ml tomatensugo en de kruiden
• verwarm de oven voor op 180 graden
• vet een rechthoekige schaal (zo breed als een tortilla) in met een beetje olie
• neem 1 tortilla, leg er een 1/8 deel van het gehaktmengsel op en rol de tortilla op als een pannenkoek
• leg het pakketje met de naad naar beneden in de ovenschaal
• vul alle tortilla’s op dezelfde manier en leg ze naast elkaar in de ovenschaal
• bestrooi ze met de kaas
• bak de wraps ongeveer 25 minuten in de oven
• garneer eventueel met een toefje peterselie

Eet smakelijk!
 

Overzicht recepten:

A

Almejas en salsa de almendra

Amandelgehakt in een flensje overgoten met een kaassaus

Atún con naranja

B

Barca de endivia

Boletes rellenos

Bolitas de chorizo

Boquerones con salsa de jerez

Briesoep met zalm

Brownie

Burgers en Sliders

C

Calabacín a la crema

Canapés met gerookte kip

Champiñones salteados

Champinones con Chorizo

Clotted cream

E

Empanadas de chorizo y aceitunas

F

Frambozen met vanilleroom en cointreau en champagne

Franse bladerdeegnestjes met spinazie en plakjes ei

G

Gebakken kipfilet met ham in een romige mosterdsaus

Gemakkelijke mascarponecreme met bitterkoekjes

Gevulde cherry tomaat met serranoham en pompoenpit

Gevulde eieren met pesto

H

Hamburger gezond

Hertenbiefstuk met bosbessensaus

K

Kabeljauw met groentepuree

Kastanjechampignons met ansjoviscrème

Kip mousselines

M

Melón al Jerez Dulce

Melocotones con vino

Mosterdsoep

P

Pincho de huevo duro

Pollo al sabor de naranja

Pollo en cerveza

R

Rauwe zalm gegratineerd met een champagnesaus

Reebiefstuk in bladerdeeg

Rucolasoep

S

Salade maraichere

Spaanse spiesjes

T

Tapas con Carne, Chorizo e aceitunas

Tostada con mayonesa de caballa

Tostadas Rosifran

V

Visgratin in witte wijn

W

Wraps gevuld met gehakt

Wraps met gerookte zalm en komkommer